Wie ben ik?

Over mij

Stokbaars is een sterk eenmansbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Zoekt u praktische ondersteuning om uw kwaliteitszorgsysteem te verbeteren of een certificering te behalen of behouden? Neem dan snel contact op.

Mijn achtergrond

Na 7 jaar in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie gewerkt te hebben, ben ik in 2001 mijn eigen kinderopvangorganisatie gestart. Ik heb het bedrijf uitgebouwd naar een organisatie met twee vestigingen en zo’n 30 à 35 medewerkers. In die periode heb ik alle fases van start, groei, wetswijzigingen en inspelen op goede tijden of crises meegemaakt.

Van 2006-2020 zijn we HKZ gecertificeerd geweest en daardoor is ‘samen met mijn team werken aan kwaliteit’ altijd de basis geweest van mijn werken.

Sinds ik mijn bedrijf verkocht heb, help ik graag bedrijven om hun kwaliteit te verbeteren en gewenste of vereiste veranderingen op een praktische manier te implementeren in de organisatie.

Werken aan úw kwaliteit

Door mijn ruime ervaring kan ik snel inspelen op vragen van uw organisatie. Belangrijk hierbij vind ik om te kijken wat de meerwaarde van de veranderingen voor uw organisatie kan zijn als onderbouwing van een goede implementatie. Dat de gewenste of vereiste veranderingen geen weerstand binnen uw organisatie oproepen maar dat het juist versterkend werkt.

 

Graag zou ik dan ook met u in gesprek gaan om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Ik breng kwaliteit tot leven
Onze kernwaarden

Waar we voor staan

Breng kwaliteit tot leven

Betrouwbaar

Meerwaarde

Ondersteunend

Verhelderend