Wat willen we bereiken?

Visie

Stokbaars staat voor het verbeteren van kwaliteit van kinderopvangorganisaties op verschillende momenten in het bestaan, met veel aandacht voor de eigenheid van de organisatie. Van opstartfase, beleidswijzigingen, uitbreiding of certificering, in welke fase uw organisatie zich ook bevind kan ik een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf. Op een persoonlijke maar ook professionele manier zal ik kijken hoe ik uw organisatie kan ondersteunen in de volgende stap naar het verbeteren van kwaliteit.

Werkwijze:

Iedere organisatie is uniek en gaat op een eigen manier met kwaliteitsmanagement om. Dit maakt elk project waar ik aan werk anders. Daarom maak ik graag eerst kennis met uw organisatie. Ik kom vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan de werkzaamheden en uw wensen en verwachtingen. Zijn deze goed te omschrijven, dan ontvangt u van mij een projectvoorstel en een prijsopgave. Bij ‘diensten’ kunt u zien hoe de verdere stappen bij de verschillende projecten over het algemeen kunnen lopen.

Goede kwaliteit is uw beste reclame

Zeker in de kinderopvang is het leveren van goede kwaliteit steeds belangrijker. Goede kwaliteit zorgt ervoor dat uw klanten tevreden zijn en blijven. Zo worden je klanten je ambassadeurs. En in de kinderopvang is mond-op-mond reclame het belangrijkste marketinginstrument.

Managementsystemen geven structuur aan uw bedrijfsvoering. Met een kwaliteitsmanagementsysteem bewaakt u de kwaliteit van de door u geleverde diensten en toont u aan dat u voldoet aan de wet- en regelgeving. Stokbaars neemt de zorgen hiervoor voor haar rekening.

Onze kernwaarden

Waar we voor staan

Breng kwaliteit tot leven

Betrouwbaar

Meerwaarde

Ondersteunend

Verhelderend